Güvercinlik Sudi Özkan İlkokulu
Güvercinlik Mahallesi Okul Sokak No3/1 Bodrum/Muğla

VİZYON

Yaratıcı insanın, üreten insanın, insan başarılarının ve yaşama kattığı her tür anlamın yeniden insana dönmesini değer olarak benimseyeceğiz. Kanıtlamak ve kazanmak istediklerimiz bu değer etrafında biçimlenecektir.

MİSYON

Yasalara,Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı kalarak, belirli müfredat ve programlar dahilinde çalışmalar yapmaktayız. Değerlerimiz ve ilkelerimiz, okul iklimi ve havası, öğrenci, veli, çevre , kısacası okul toplumu ile ilişkilerimizde diğer okullardan farklıyız. Çünkü temel felsefemiz; sevgi, saygı, hoşgörü ve barışın egemen olduğu disiplin anlayışıdır.

TAM GÜN

08.20 -14.00

MUĞLA İLİNE 92 KM, BODRUM İLÇESİ MERKEZE UZAKLIK 20 KM´DİR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

OKULUMUZ BODRUM MERKEZE 19,8 KM ; MUĞLA MERKEZE İSE 90,8 KM UZAKLIKTADIR.(BU BİLGİLER GOOGLE HARİTALAR PROGRAMI İLE HESAPLANMIŞTIR)